NATO practica un “razboi de exterminare” impotriva Rusiei, sustine liderul cubanez Fidel Castro

NATO practica un "razboi de exterminare" impotriva Rusiei, acuza liderul cubanez Fidel Castro

Liderul cubanez Fidel Castro s-a declarat extrem de revoltat de actiunile Aliantei Nord-Atlantice la adresa Federatiei Ruse. Intr-un editorial intitulat “Viitor incert”, Fidel Castro sustine ca NATO practica un “razboi de exterminare” impotriva Rusiei si denunta atitudinea de “ura” a noului secretar general NATO Jens Stoltenberg.

“Am auzit declaratiile noului secretar general NATO. (…) Cata ura am vazut pe fata lui! Ce efort incredibil pentru promovarea unui razboi de exterminare impotriva Federatiei Ruse!”, afirma Fidel Castro.

Citeste si: Rusia vrea sa extinda acordul cu China. Gazprom ar putea furniza un volum dublu de gaze naturale

“Cine sunt cei care se dovedesc a fi mai extremisti decat fanaticii din grupul terorist Stat Islamic?”, adauga Fidel Castro intr-un editorial intitulat “Viitor incert”.

Jens Stoltenberg a pledat pentru o “solutie politica” la conflictul din Ucraina, reiterand intentia Aliantei Nord-Atlantice de a avea o “prezenta continua” la frontierele estice.

Fidel Castro s-a retras de la conducerea Cubei in anul 2006, din ratiuni de sanatate, locuind intr-o casa din vestul orasului Havana. 

Citeste si: VLADIMIR PUTIN si-a luat liber de ziua sa de nastere pentru a merge in taigaua siberiana