NATO: RUSIA a suplimentat trupele militare de la granita cu UCRAINA

RUSIA a SUPLIMENTAT din nou EFECTIVELE MILITARE la frontiera cu UCRAINA, anunta Alianta Nord-Atlantica (NATO), intr-un comunicat citat de Washington Post. Potrivit Aliantei Nord-Atlantice, RUSIA a trimis mii de militari suplimentari la frontiera cu UCRAINA.

“Observam o noua SUPLIMENTARE a EFECTIVELOR MILITARE ruse la frontierele UCRAINEI. Cel putin cateva mii de militari rusi au fost mobilizati”, a declarat ANDERS FOGH RASMUSSEN, secretarul general al NATO.

Citeste si: TANCURILE RUSESTI AU INTRAT IN UCRAINA / VIDEO

“Consider ca acesta este un foarte regretabil pas inapoi. Se pare ca RUSIA mentine deschisa optiunea unei interventii in Ucraina. Comunitatea internationala va trebui sa raspunda in mod ferm daca RUSIA va interveni mai mult in UCRAINA”, a avertizat RASMUSSEN.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a ORDONAT intarirea protectiei granitei dintre RUSIA si UCRAINA 

In urma cu cateva saptamani, RUSIA incepuse retragerea EFECTIVELOR MILITARE stationate la frontiera cu UCRAINA, unde, potrivit estimarilor NATO, erau circa 40.000 de militari rusi. Confruntarile militare intre insurgenti prorusi si serviciile de securitate ucrainene continua in estul UCRAINEI.

Sursa foto: thetelegraph.com