NAUFRAGIU FERIBOT: O nava cu 476 de oameni la bord a esuat in largul apelor din COREEA de SUD. UPDATE

UPDATE: 09.45: Pana la aceasta ora aproximativ 168 de persoane au fost salvate de catre echipajele Pazei de Coasta din Coreea de Sud, 14 dintre acestea avand nevoie de ingrijiri medicale. In schimb, numarul decedatilor a ajuns la trei, si un membru al echipajului FERIBOTULUI NAUFRAGIAT pierzandu-si viata. Alte 300 de persoane sunt date DISPARUTE. 

FERIBOT NAUFRAGIAT. Nave ale Pazei de Coasta a Coreei de Sud au fost trimise miercuri pentru a salva aproximativ 476 de pasageri aflati la bordul unui FERIBOT care a NAUFRAGIAT in largul coastelor din sudul tarii, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Citeste si: Doi ani de la naufragiul Costa Concordia. Cateva zeci de supravietuitori au participat la o ceremonie de comemorare 

“Nava se scufunda”, a declarat prin telefon pentru AFP un purtator de cuvant al Pazei de Coasta.

FERIBOT NAUFRAGIAT. “Aproximativ 476 de persoane se afla la bord. Noi avem in zona atat nave ale Pazei de Coasta, cat şi nave comerciale, dar şi elicoptere implicate in operatiunile de salvare”, a precizat el. Potrivit primelor informatii, 350 de pasageri s-ar fi aflat la bordul navei naufragiate.

Citeste si: Naufragiat in Pacific, descoperit dupa ce a plutit timp de 16 luni in deriva 

FERIBOTUL, care transporta in mare parte liceeni, asigura legatura intre portul Incheon (vest) şi Insula Jeju (sud).

O suta treizeci de pasageri au fost deja evacuati de pe FERIBOT, care se afla la 20 de kilometri de coasta de sud, potrivit agentiei Yonhap, care citeaza responsabili din cadrul serviciilor de salvare. Din nefericire, in timpul operatiunilor de salvare a fost descoperita cel putin doua persoane decedate.

Sursa foto: leggo.it