Naya Rivera, actrița din serialul Glee, ar fi murit înecată

Naya Rivera, actrița care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul Glee, ar fi murit înecată, presupun autoritățile locale. Naya Rivera a fost dată dispărută miercuri după o plimbare cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla și fiul său de 4 ani, informează CNN.

Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a închiriat o barcă pentru ea și fiul său. La câteva ore după aceea, barca a fost descoperită plutind în derivă pe lac dar în ea se afla doar fiul artistei. Acesta le-a povestit polițiștilor că a înotat împreună cu mama sa care nu a mai revenit la ambarcațiune.

Conform echipelor de salvare, micuțul era echipat cu o vestă de salvare, iar în barcă a fost descoperită și o vestă de salvare pentru adulți.  “Credem că este vorba de un accident, iar Naya Rivera s-a înecat în lac. Scopul nostru este totuși să o găsim”, a declarat ajutorul de şerif Chris Dyer.

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Sursa foto: billboard