NAZISTII din SUA il asteapta pe DONALD TRUMP ca pe painea calda!

Incercarea de a “planta samanta” nationalismului de culoare alba in politica generala – unde ar putea “inflori” si duce la coalitii pro-albi – nu va fi usoara, potrivit presedintelui PARTIDULUI NAZIST AMERICAN, ROCKY SUHAYDA. Insa liderul neo-nazist spune ca exista totusi o figura politica ce reprezinta “o reala oportunitate” pentru a deschide acest drum, nimeni altul decat DONALD TRUMP, candidatul republican la presedintia SUA.

“Daca DONALD TRUMP castiga, va fi o reala oportunitate pentru nationalistii albi, care vor incepe inteligent sa construiasca de la aceasta baza (…) “, a declarat ROCKY SUHAYDA la emisiunea sa la radio, noteaza Washington Post.

CITESTE SI: SUA: DONALD TRUMP SUGEREAZA CA ALEGERILE PREZIDENTIALE AR PUTEA FI FRAUDATE

“Nu trebuie sa fie ‘anti’, cum a fost miscarea decenii intregi, atat cat trebuie sa fie pro-albi. Stiti ce zic? Este greu sa ne cataloghezi bigoti daca nu ne purtam ca un bigot. La asta ar trebui sa se gandeasca miscarea”, a continuat acesta. Liderul nazist a mai spus ca “avem o oportunitate minunata, care ar putea sa nu mai vina vreodata, la momentul potrivit”. “Declaratiile lui DONALD TRUMP din campanie au aratat ca ‘viziunile noastre’ nu sunt atat de ‘nepopulare'”, a mai precizat ROCKY SUHAYDA.

Liderul neonazist nu este primul militant al suprematiei albilor care-si manifesta sprijinul pentru DONALD TRUMP. Anterior, Rachel Pendergraft, coordonatorul national al Partidului Cavalerilor – un portdrapel pentru Ku Klux Klan -, a declarat ca, mai nou, se foloseste de candidatura lui DONALD TRUMP ca sa atraga noi recruti.

Sursa traducere: Ziare.com