NEAMT: Barbat IMPUSCAT de POLITIE dupa ce a atacat cu TOPORUL o AMBULANTA

Un barbat din Neamt fost impuscat de politisti dupa ce a atacat cu un topor o ambulanta si o masina de politie. Ambulanta a fost chemata de familia barbatului din Urecheni, dar acesta a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale. In acel moment, el a luat un topor si a atacat masina de amulanta, transmite Observator TV.

Cadrele medicale au chemat in ajutor un echipaj de politie, iar oamenii legii l-au somat cu focuri de avertisment. Barbatul a continuat sa fie agresiv si considerand ca vietile oamenilor din jur erau puse in pericol, politisitii l-au impuscat in picior.

“In momentul in care politistii au ajuns la fata locului, datorita agresivitatii si faptului ca persoana respectiva ameninta avand in mana un obiect contondent, s-a procedat la somarea persoanei, executarea in plan vertical a unui foc de avertisment si ulterior s-a tras si in plan orizontal, reusindu-se astfel imobilizarea barbatului de 38 de ani”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, Elena Bulgarea. Barbatul a fost transportat la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Sursa foto: realitatea