NEAMT: Un AUTOCAR in care se aflau 35 de persoane s-a RASTURNAT, 7 pasageri au fost RANITI

Un autocar in care se aflau 35 de persoane s-a rasturnat, sambata dupa-amiaza, pe DN 15 B, in judetul Neamt, dupa ce a fost lovit de remorca unui TIR, care a derapat, iar in urma impactului sapte pasageri au fost raniti, trei dintre acestia fiind transportati la spital.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Elena Bulgarea, accidentul a avut loc pe DN 15 B, in localitatea Bistricioara, dupa ce remorca unui TIR condus de un barbat de 47 de ani din Republica Moldova a derapat si a intrat intr-un autocar care circula regulamentar.

 
CITESTE SI: ACCIDENT DE MUNCA in Bacau: SASE MUNCITORI au fost INGROPATI DE VII, dupa ce un MAL DE PAMANT s-a prabusit peste ei

In urma impactului, autocarul, in care se aflau aproximativ 35 de persoane, s-a rasturnat, iar sapte pasageri au fost raniti, trei dintre acestia fiind transportati la spital.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt au declarat ca la fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, doua ambulante SMURD si patru autosanitare de la Serviciul de Ambulanta Judetean.

 
CITESTE SI: TRAGEDIE in Harghita: Un angajat la Electrica a MURIT ELECTROCUTAT in timpul unui interventii

Cand au ajuns fortele de interventie la fata locului toate persoanele erau iesite din autocar. O persoana avea o fractura la un brat, alta persoana acuza dureri lombare, o persoana avea o contuzie la fata, iar alte patru persoane aveau zgarieturi la fata“, a spus Andrei Grancea, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.

Persoanele ranite sunt in afara oricarui pericol.