NECULAI ONTANU: UNPR nu sustine schimbarea GUVERNULUI PONTA

UNPR nu sustine schimbarea Guvernului condus de premierul VICTOR PONTA, a declarat luni secretarul general al formatiunii, NECULAI ONTANU, dupa sedinta Biroului Politic Permanent National. ONTANU a aratat ca generarea unui climat de instabilitate in Romania ‘ar fi o eroare strategica si o vulnerabilitate majora’.

“UNPR este un partid care a militat mereu pentru stabilitate. Schimbarea unui Guvern prin motiune de cenzura, schimbarea unui Parlament prin alegeri anticipate sau schimbarea unui presedinte prin referendum sunt proceduri democratice. Cu toate acestea, sunt proceduri ce ar trebui declansate doar in situatii cu totul si cu totul exceptionale si extrem de bine fundamentate. De aceea, UNPR nu sustine schimbarea Guvernului condus de VICTOR PONTA, generarea unui climat de instabilitate in Romania ar fi o eroare strategica si o vulnerabilitate majora, mai ales in acest context de securitate”, a spus NECULAI ONTANU intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: UNPR il sprijina pe presedintele Romaniei indiferent cum il cheama 

In acelasi timp, ONTANU a mentionat ca UNPR respecta justitia si separarea puterilor in stat. “In cadrul partidului nostru nimeni nu a fost obligat sa voteze intr-un un sens sau altul, iar in aceste conditii faptul ca majoritatea parlamentarilor UNPR au votat ca justitia sa isi faca datoria arata ca partidul nostru isi respecta angajamentele asumate”, a declarat NECULAI ONTANU.

ONTANU a afirmat ca in cadrul sedintei Biroului Politic Permanent National al UNPR s-a discutat si despre prioritatile politice ale formatiunii.

CITESTE SI: UNPR va merge pe LISTE COMUNE cu PSD la ALEGERILE LOCALE din 2016 

“Am stabilit ca in perioada urmatoare sa ne concentram pe consolidarea bazei noastre electorale prin atragerea de noi membri. Avem un obiectiv ambitios, acela de a ajunge la 1 milion de membri anul viitor si suntem convinsi ca UNPR are capacitatea de a obtine acest rezultat. In plan politic, UNPR va continua parteneriatul cu PSD”, a adaugat NECULAI ONTANU.

Sursa foto: realitatea.net