NEGOCIERI BOMBA! PNL incearca sa aplice o LOVITURA DE GRATIE PSD-ului

PNL incearca sa dea, in aceste zile, o lovitura de gratie social democratilor si, in acest fel, sa anuleze esecul suferit la alegerile parlamentare de duminica trecuta. Surse din cadrul Partidului National Liberal (PNL) au declarat, in exclusivitate pentru Mondo News, ca mai marii din Modrogan negociaza o alianta cu Partidul Miscarea Populara (PMP) condus de fostul presedinte al tarii, TRAIAN BASESCU, si, surpriza, cu ALDE partidul condus de CALIN POPESCU TARICEANU si fostul prieten la catarama al lui VICTOR PONTA, DANIEL CONSTANTIN.

Potrivit surselor citate, liberalii au abordat o strategie conform careia, CALIN POPESCU TARICEANU ar urma sa devina noul premier iar noul Guvern se va constitui, in marea majoritate, din liberali! In aceste conditii, scorul de 45% obtinut de Partidul Social Democrat (PSD) la alegerile parlamentare din 11 decembrie devine apa de ploaie.

La randul lor, social democratii nu stau cu mainile in san si, dupa reactia ferma a presedintelui Klaus Iohannis care a declarat in numeroase randuri ca nu va accepta un premier cu probleme penale, referindu-se in mod direct la liderul PSD Liviu Dragnea, incearca sa-l convinga pe fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, in prezent ambasadorul Romaniei la Washington, sa preia aceasta functie cheie in stat.

Sursa foto: adevarul