NEGOCIERI intre conducerea POSTEI ROMANE si sindicalisti

Compania Nationala POSTA ROMANA a anuntat marti inceperea NEGOCIERILOR intre managementul companiei si liderii sindicali, avand ca tema revendicarile transmise in urma protestelor sindicale.

“In urma declansarii protestelor sidicale, conducerea Companiei Nationale POSTA ROMANA (CNPR)  considera ca dialogul este cea mai eficienta cale pentru depasirea divergentelor aparute. In acest sens, incepand cu data de 13.05.2014, ora 12.00, prin acord comun, au inceput NEGOCIERILE dintre management si liderii sidicali, in cadru organizat, avand ca obiectiv prezentarea, discutarea si rezolvarea revendicarilor sindicale”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Citeste si: POSTASII din intreaga tara, in GREVA JAPONEZA

Potrivit sursei citate, in limita resurselor financiare proprii, POSTA ROMANA are prevazut in bugetul de cheltuieli pentru anul 2014 un plan de achizitii ce vizeaza atat imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariati, cat si nivelul calitativ al serviciilor, care vor avea drept scop eficienta companiei si cresterea veniturilor inregistrate. Astfel, incepand cu trimestrul doi al acestui an, au fost demarate sau se afla in pregatire procedurile de achizitie pentru echipamente IT si echipamente postale (genti, uniforme etc).

Citeste si: POSTASII, miting de protest in Piata Victoriei

Citeste si: libertatea.ro