Negocieri la puscarie: Gigi Becali va discuta cu Bourceanu si Tatararusanu la vorbitor

Steaua Bucuresti, echipa campioana din Liga I, merge bine in competitia interna si a reusit sa se califice si in grupele Ligii Campionilor, dupa o pauza de cinci ani, insa gruparea din Ghencea ar putea avea probleme mari daca si-ar pierde cativa dintre jucatorii de baza.

Astfel, Steaua este in pericol sa ii piarda pe Bourceanu, Tatarusanu, Filip, Prepelita si Tanase, toti cei cinci aflandu-se in ultimele luni de contract cu echipa ros-albastra. Pentru a evita acest lucru, dar si pentru ca fotbalistii vor sa discute doar cu Gigi Becali, patronul echipei va negocia cu acestia, rand pe rand, la vorbitorul de la puscaria Jilava, acolo unde finantatorul Stelei se afla incarcerat pentru 3 ani si jumatate, informeza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Primul care se va aseza la masa negocierilor de la penitenciarul Jilava este capitanul Alex Bourceanu, care isi doreste sa aiba un salariu, cel putin la nivelul ultimilor veniti in Ghencea, Varela si Kapetanos. Sursa citata scrie ca Becali ii va dubla salariul capitanului, de la 120 de mii de euro pe an la 240 de mii, si ii va oferi si o prima consistenta la parafarea prelungirii contractului.

In aceeasi ordine de idei, portarul Ciprian Tatarusanu este cel de-al doilea fotbalist care va merge la Gigi Becali pentru a-si negocia un eventual nou contract cu ros-albastrii.

Sursa foto:  gsp.ro