NEGOCIERILE dintre conducerea ROMATSA si sindicat s-au reluat la sediul MT

O noua runda de NEGOCIERI intre SINDICATE si CONDUCEREA ROMATSA are loc joi, la sediul Ministerului Transporturiilor (MT) in conditiile in care nu s-a ajuns la nicio intelegere dupa ultimele discutii dintre sindicalisti si reprezentantii patronatului.

NEGOCIERILE de joi se poarta in prezenta ministrului Transporturilor, IULIAN MATACHE. Sindicalistii ameninta cu GREVA GENERALA, dupa ce GREVA de AVERTISMENTde doua ore de saptamana trecuta a dat peste cap TRAFICUL AERIAN.

GABRIEL TUDORACHE, liderul sindicalistilor ROMATSA, a declarat pentru B1 TV, ca sindicalistii deja au renuntat la doua dintre cele 14 REVENDICARI pentru a se ajunge la o intelegere.

CITESTE SI: Sindicalistii de la ROMATSA ameninta cu GREVA GENERALA si cer DEMISIA conducerii 

De asemenea, acesta a precizat ca s-a putut face primul pas miercuri, cand s-au stabilit rezolvarea a patru puncte revendicate, datorita implicarii ministrului de Transporturi, IULIAN MATACHE.

“Am stabilit ieri sa rezolvam patru din punctele pe care le avem ca revendicari. Problema este cu patronatul, este o conducere militara la ROMATSA. Nimeni din ministerul Transporturilor nu ne-a ascultat sau s-a implicat. Primul pas a fost facut acum cu domnul ministru Matache, s-a implicat, a incercat”, a spus GABRIEL TUDORACHE.

Liderul sindicalistilor a precizat ca acestia au renuntat la doua REVENDICARI: clauza de confidentialitate si ziua libera de ziua ROMATSA.

Sursa foto: adevarul