NELU PLOIESTEANU e DISTRUS! LAUTARUL este, din nou, in DOLIU

NELU PLOIESTEANU este DISTRUS! Celebrul LAUTAR este din nou in doliu, la doar cateva luni dupa ce a trebuit sa se desparta de fratele sau. NELU PLOIESTEANU trece prin clipe grele pentru ca a murit una din cele mai importante persoane din viata sa, a doua lui mama.

„Era ca mama mea, sufar foarte mult”, a declarat NELU PLOIESTEANU pentru spynews.ro. Soacra lui NELU PLOIESTEANU s-a stins din viata la varsta de 88 de ani la Spitalul Elias din cauza batranetii. Batrana va fi inmormantata la Slobozia, mai scriu jurnalistii de la spynews.ro.

Pe 7 aprilie, NELU PLOIESTEANU si-a pierdut fratele!

„Fratele meu a murit luni si astazi il vom inmormanta. A murit de la bautura. Alcoolul i-a mancat organele din el. Era alcoolic de 15 ani. Am mers cu el in emisiuni TV, l-am internat si l-am aratat tuturor sperand ca el va renunta la viciu si exemplul sau o sa foloseasca si altora care au cazut in pacatul bauturii.

Bea mult, foarte mult. A inceput acum 15 ani si de atunci si-a distrus viata pentru ca nu a mai putut sa se lase. Nici nu consuma bauturi fine. Stiti cum e la tara, unde statea el, cu 100 de lei imbeti un colt de sat de a doua zi nu mai e nimeni pe camp, la lucru. Asta a fost, da. Pacat de anii lui ca era tanar, avea doar 48 de ani”, declara atunci NELU PLOIESTEANU pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: spynews