Nelu Ploiesteanu: Mi-am inselat sotia insa o iubesc si nu ne despartim!

Nelu Ploiesteanu, celebru interpret de muzica lautareasca, a captat in ultimele zile interesul publicatiilor de scandal odata cu dezvaluirile facute de sotia sa. Elena Ploiesteanu si-a acuzat sotul ca, de-a lungul casniciei, a inselat-o de nenumarate ori si ca ultima dintre aventuri, avuta cu o fata mai tanara cu 32 de ani, a devenit o relatie serioasa care dureaza de mai bine de un deceniu.

Joi, sotia cantaretului a intrat in direct in timpul emisiunii moderate de Catalin Maruta pentru a oferi detalii asupra situatiei din acest moment. Ea a recunoscut ca Nelu este plecat de acasa de cateva zile si ca, din momentul parasirii propriului camin, locuieste la una dintre fetele lor.

A tinut insa sa precizeze ca, desi stie ca sotul ei i-a gresit, i-a iertat scaparile si ca il asteapta sa se intoarca acasa pentru a forma din nou o familie fericita.

Nelu Ploiesteanu a acordat si el un interviu aceleiasi emisiuni, in care a tinut sa clarifice unele aspecte: “Nu sunt bine ca nimanui nu-i pac scandalurile de genul asta. Locuiesc la fetele mele de cateva zile. Tu crezi ca eu mai sunt acum la varsta de a mai avea amanta?”,  i-a declarat cantaretul lui Catalin Maruta.

“Cu fata de care spune sotia mea am avut o relatie de 5-6 luni, in urma cu 11 ani. Era foarte tanara pe atunci. Avea 18-19 ani. Nu mai am treaba cu ea demult. Probabil ca are si ea relatia ei.”

Nelu Ploiesteanu nu si-a negat aventurile avute de-a lungul timpului insa a tinut sa precizeze ca in niciun moment nu s-a pus problema unui divort sau a unei separari definitive de sotia sa: “Am gresit de foarte multe ori fata de sotia mea dar asta nu inseamna ca nu am fost un tata bun. Ma intorc acasa dar deocamdata nu am cu cine vorbi. Dupa un timp, sotia mea se va mai calma. Nu cred ca o sa ajungem sa ne despartim. Nu am de gand sa divortez. Ne-am lat din dragoste si o iubesc”.

Incurajata de nasul sau, prezent in studiou, si de prieteni apropiati ai familiei, Elena Ploiesteanu i-a transmis un ultim mesaj lautarului: “Sa vina acasa ca-l iert. Nu se intampla nimic. Sa vina acasa oricand ca-l astept. Este tatal copiilor mei si nu ne desparte nimeni.”