Nemtii cheama politisti romani sa-i invete pe conationali unde sa-si faca nevoile

Autoritatile din doua orasele germane Dortmund si Duisburg au cerut ajutorul politistilor din Romania si Bulgaria in cautarea unei solutii pentru problemele de integrare ale persoanelor care provin din cele doua tari.

Astfel, agentii de politie romani si bulgari trebuie sa isi invete conationalii cum sa se comporte in Germania, scrie ziare.com, inclusiv unde sa isi faca nevoile. Autoritatile spera, de asemenea, ca numarul infractiunilor comise de imigrnati sa scada in urma interventiei politistilor din aceste tari.

Una dintre situatiile cu care germanii se confrunta din cauza imigrantilor este faptul ca acestia fac mizerie si nu respecta normele sociale ale tarii. Asadar, autoritatile germane vor ca politistii romani si bulgari sa se foloseasca de ghiduri de integrare pentru a-i invata pe imigranti cum trebuie sa se comporte. Romanii si bulgarii trebuie sa inteleaga ca gunoiul trebuie aruncat in cosul de gunoi, iar nevoile se fac la toaleta, nu in curtile germanilor, sustin autoritatile locale.

Angajatii departamentelor sociale din Dortmund si Duisburg au cerut, mai noteaza sursa citeaza, ajutorul ambasadelor romane si bulgare la sfarsitul lunii septembrie, pentru rezolvarea acestor probleme, in contextul in care numai in Duisburg locuiesc, in prezent, peste 8.000 de persoane sarace din sud-estul Europei.

Sursa foto: antena3.ro