NEPOATA SECRETA a lui GIGI BECALI este chirurg intr-un spital din Bucuresti. FOTO in articol

Gigi Becali are o nepoata de care nu stie prea multa lume. Se numeste Simona Becali si este medic la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Desi multi n-ar crede ca in familia latifundiarului din Pipera sunt si persoane carora nu le place sa fie in prim-plan, iata ca realitatea e cu totul alta.

Potrivit ziarelor tabloide, Gigi Becali are o nepoata foarte bine vazuta la Spitalul Fundeni. Simona este modesta, un chirurg de exceptie si foarte iubit de pacienti.

“Simona este o doctorita foarte buna, modesta, careia nu ii place sa iasa in evidenta. Este o profesionista, un chirurg extrem de priceput si cu inima mare. Toti pacientii o iubesc si o apreciaza pentru felul in care isi face meseria si ii respecta”, au declarat persoane din clinica bucuresteana.

Citeste si: Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Becali, a amenintat un sofer cu moartea

Aceleasi surse sustin ca medicului nu ii place sa faca parada cu numele lui Becali si in spital nici nu prea se stie ca Simona si Gigi ar avea o legatura de sange.

“Doamna doctor este o fire retrasa si de un bun-simt iesit din comun. Niciodata nu s-a laudat printre colegi cu familia ei, si-a vazut de treaba si atat. Ar fi putut sa spuna ca este nepoata lui Becali, dar nu a facut-o! Am aflat ca ar exista un grad de rudenie intre ei in urma cu cativa ani, atunci cand, la rugamintea doctoritei, afaceristul a sponsorizat o parte din aparatura necesara sectiei de chirurgie! In rest, nici nu s-a adus vorba vreodata despre el”, au mai aratat sursele citate.