NERVII au CEDAT in PSD: PARUIALA la intalnirea organizatiei de la IASI

Tensiunile din PSD IASI nu mai sunt demult o noutate, insa nimeni nu se astepta ca lucrurile sa degenereze pana la o bataie in toata regula, noteaza ziaruldeiasi. Surse politice sustin ca sustinatorii lui GHEORGHE NICHITA au ajuns de la ATACURI VERBALEla ATACURI FIZICE cu sustinatorii lui Mihai Chirica. Totul sa intamplat vineri seara cand organizatia PSD Iasi a incercat sa isi rezolve probleme, asa cum le-a cerut Liviu Dragnea. Acesta le-a dat termen pana luni sa gaseasca o solutie pentru a pune capat luptelor interne.

Cel mai tensionat moment a fost intre consilierul local CATALIN BULGARIU si secretarul de stat MARICEL POPA. Primul i-a reprosat celuilalt ca din cauza lui sotia sa, care se afla in conducerea Oficiului pentru Protectia Consumatorului Iasi, ar fi fost transferata intempestiv la Timisoara, ca un act de razbunare politica. Potrivit surselor, cei doi au fost la un pas sa se imbranceasca pe holurile sediului PSD, la eveniment fiind martori mai multi lideri social-democrati, informeaza ziaruldeiasi.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA VREA O REVITALIZARE A ALIANTEI DINTRE PSD SI UNPR

Doi angajati ai deputatului SORIN IACOBAN i-ar fi aplicat cateva lovituri lui IONUT DUMITRASCU, unul dintre apropiatii lui Nichita care il ajutau sa isi spioneze amanta.

Tensiuni au existat si intre deputatul SORIN IACOBAN si un primar de comuna din Iasi. Schimbul de replici dintre cei doi, in care s-au adus diverse acuzatii de o parte si de alta, a pornit de la un discurs al lui MIHAI CHIRICA, discurs criticat dur de primarul comunal.

Sursa foto: adevarul