Netflix a desemnat cel mai reușit personaj negativ din toate timpurile. Foto și video în articol

Care este cel mai mare răufăcător din istoria cinematografiei? De la Hans Guber din “Die Hard”, până la Darth Vader din “Star Wars”, niciun răspuns nu pare greșit. Cu toate acestea, cei de la Netflix au ținut să le comunice iubitorilor de film care este, pentru cei, cel mai reușit personaj negativ de pe marile ecrane.

“Ziceți voi un ticălos mai reușit. Așteptam”, au scris reprezentanții pe Twitter, în descrierea unui clip cu Joker-ul lui Heath Ledger din “The Dark Knight”. Datorită prestației sale extraordinare din filmul lui Christopher Nolan, Ledger a fost onorat la Premiile Academiei în 2009, câștigând Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar, post-mortem. În anul respectiv, el s-a luptat cu Josh Brolin (Milk), Michael Shannon (Revolutionary Road), Robert Downey Jr. (Tropic Thunder), și Philip Seymour Hoffman (Doubt).

Citește și: FILMUL CARE S-A INSTALAT ÎN FRUNTEA BOX OFFICE-ULUI INTERNAȚIONAL. ÎNCASĂRI DE PESTE 40 DE MILIOANE IMEDIAT DUPĂ PREMIERĂ! VIDEO ȘI FOTO

Văzând mesajul transmis de cei de la Netflix, fanii au reacționat rapid, cu propriile lor răspunsuri, care au variat de la Anton Chigurh din “No Country for Old Men” (care a fost, de asemenea, o interpretare premiată cu Oscar a lui Javier Bardem), la actualului președinte al Statelor Unite.
Chiar dacă Heath Ledger a fost fascinat de rol, acesta s-a dovedit cel mai dificil din cariera sa, epuizându-l fizic și psihic pe Heath.

Într-un interviu pentru Empire, actorul a povestit cum s-a pregătit pentru rol: “Am stat într-o cameră de hotel din Londra cam o lună, m-am închis în ea și am creat un jurnal. Am încercat mai multe voci, pentru că era important să găsesc o voce și un râs caracteristic. Am mers mai mult înspre trăsăturile unui psihopat.”

Rolul lui Joker și problemele personale l-au copleșit pe australian, care s-a stins din cauza unui cocktail de medicamente înainte cu șase luni ca filmul să fie difuzat.

Sursa traducere: filmnow.ro