Netflix vrea să facă un documentar despre viața lui Gigi Becali! Răspunsul oferit de patronul FCSB

Celebra companie americană Netflix vrea să realizeze un film documentar despre viața lui Gigi Becali. Netflix intenționează să prezinte ascensiunea excentricului om de afaceri încă de la momentul în care actualul patron al FCSB era un tânăr întreprinzător în România comunistă, până la implicarea în fotbal și candidatura la președenția României.

Potrivit Fanatik, documentarul ce ar urma să fie produs de Netflix ar urma să aibă peste două ore și jumătate. Gigi Becali nu a fost prea încântat de propunerea americanilor. Conform sursei citate, patronul FCSB ar fi spus că ar fi dat curs fără ezitare unei asemenea oferte dacă aceasta ar fi venit când era mai tânăr. Totuși, Becali nu a refuzat categoric și a cerut un timp de gândire.

Citește și: UN CELEBRU MILIONAR ROMÂN ȘI-A FĂCUT MAI MULTE OPERAȚII ESTETICE! FOTO ÎN ARTICOL

Netflix, lider global al distribuției de programe TV, nu este la prima “aventură” în lumea sportului. Nu mai târziu de această toamnă, Netflix a produs un documentar despre Diego Armando Maradona și perioada petrecută de starul argentinian în Mexic. De asemenea, Netflix realizat documentare și despre Carlos Tevez, Boca Juniors sau Sunderland.
Sursa foto: sport

Sursa foto: sport