Nevoile financiare – având în vedere acest aspect trebuie ca fiecare dintre noi sa fie prevăzător

Banii nu sunt suficienti niciodata, fiindca nevoia de ei este permanenta. Painea s-a scumpit si lumea are nevoie de ea in fiecare zi. Casele confortabile sunt costisitoare pentru ca energia electrica si caldura s-au scumpit. Apa calda nu este nici ea gratuita. Costurile vietii sunt mari, iar oamenii moderni nu pot renunta la confortul lor.

Valurile de scumpiri au efecte devastatoare asupra lumii, dar oamenii cauta solutii sa nu renunte la confort.

Analizele economice ii declara pe bunici ca fiind cei mai defavorizati.

Pensiile mici sunt greu de impartit si nu au capacitatea sa acopere necesarul de bani.

Batranii sunt dependenti de medicamente, au nevoie de hrana buna si nu pot sta fara caldura in casele lor. Pensiile sunt foarte mici si numai prevederea salveaza pensionarii de la austeritate financiara.

Se scrie mult pe aceasta tema si nimeni  nu mai poate sa spuna ca nu a stiut de existenta pensiilor facultative, a asigurarilor de orice fel si mai ales de brokerul care are o vechime neintrerupta de 50 de ani pe piata acestor servicii.

Articolul De ce să apelați la serviciile de consultanță financiară OVB? ofera cele mai bune solutii financiare deoarece din informatiile furnizate, cititorul intelege urmatoarele:

– specialistii de la OVB au experienta medierii. De peste 50 de ani se ocupa de plasarea banilor clientilor si peste 3 milioane de clienti s-au declarat 100% multumiti de alegerea facuta. Expertii financiari OVB aleg cele mai profitabile plasamente pentru clientii lor, fiindca banii stransi sunt completati de profitul rezultat din investitii.

-parteneriatele cu cei 100 de asociati puternici determina pozitiile de top in multe dintre asigurarile mediate de OVB. Asigurarile de viata, de sanatate, de locuinta si pensiile facultative domina topurile din tara si din afara acesteia si avand in vedere acest aspect trebuie ca fiecare dintre noi sa luam legatura acum cu un expert OVB. Niciun client care s-a lasat calauzit de sfaturile expertilor OVB nu a regretat, ci dimpotriva, a castigat enorm.

-parteneriatele cu cele mai bune clinici private din tara ca posesorii asigurarilor de sanatate sa primeasca ingrijiri atente si sa aiba acces la aparatura de ultima generatie. Asigurarile sunt concepute in asa fel, incat daca dispare capacitatea de munca pentru un anumit timp, in baza asigurarii de sanatate mediate de OVB, posesorul ei primeste garantat o suma lunara care sa ii permita supravietuirea.

– asigurarile s-au adaptat in cei 50 de ani de activitate in asa fel incat pot acoperi toate nevoile oamenilor care vor sa fie precauti. Exista asigurari de sanatate, de viata, de locuinta si pensii facultative. Toate sunt importante si avantajoase. Este bine ca fiecare om sa detina doua-trei tipuri, sa nu duca lipsa de bani orice s-a intampla.

In ultima vreme se pare ca vremea se razvrateste din cauza abuzurilor omenirii asupra mediului. Tot timpul, intr-o anumita zona a globului oamenii suporta consecintele unor calamitati. Furtunile devastatoare distrug definitiv locuintele sau le avariaza. Ce fac cei care nu au un ban pus bine, cand se trezesc in prag de iarna fara un acoperis deasupra capului? Asigurarea permite cumpararea unei locuinte de tip container care poate fi amenajata si incalzita si devine acel acasa, fara de care nu se poate trai. In cazul in care casa nu a fost distrusa de tot, suma incasata din asigurare permite repararea acoperisului si a doua-trei camere.

Ce face o sotia care a ramas singura cu doi-trei copii care este nevoita sa suporte costurile de repatriere ale sotului din tara in care a avut loc decesul? Fara asigurare de viata, in sufletul ei s-ar da o lupta imensa intre spiritul datoriei morale fata de partenerul de viata si incapacitatea de a achita banii pentru acest serviciu unei firme de pompe funebre.

Asigurarea de viata inseamna costuri 0 pentru familia indurerata si o suma de bani care sa asigure supravietuirea familiei o vreme.

Asigurarile de viata si de sanatate sunt gandite in favoarea oamenilor, in sensul in care daca inevitabilul nu se produce (nu se produc accidente, imbolnaviri) banii sunt incasati la sfarsitul contractului, iar posesorii asigurarii vor fi multumiti de suma primita.

In prezent, un salariu mediu ajunge la 3000-4000 de lei. Cel care il incaseaza traieste la un anumit nivel. Peste 10 sau 20 de ani, el va incasa o pensie de 1400-1600 de lei si va trebui sa restranga toate cheltuielile si sa renunte la multe dintre placerile vietii.

Simplificarea placerilor vietii este dureroasa pentru ca viata este scurta, dar pensionarii ajung sa se restranga si de la lucrurile elementare care compun impreuna un trai decent.

Pensia de 1400 de lei poate fi completata cu 400 de lei lunar sau cu o suma maricica, distribuita in doua transe, in functie de dorinta persoanei prevazatoare.

Cu cat contributia pentru pensia facultativa incepe mai repede, cu atat suma stransa pana la anii batranetii va fi mai mare si persoana care a ales OVB pentru medierea asigurarilor sale mai multumita.

La tinerete, oamenii castiga mult mai bine si au si energia necesara sa faca lucruri in plus, de aceea atunci este vremea sa se gandeasca la economii si la planificarea financiara pe termen lung.

Din fericire pentru toti romanii prevazatori, OVB isi desfasoara activitatea si in Romania, iar expertii financiari fac cele mai avantajoase medieri pentru clientii lor.

Accesul la acesti specialisti este simplu: printr-un apel telefonic, prin mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site.

Discutia sincera cu acesti specialisti se va concretiza intr-un viitor imbelsugat, indiferent de circumstantele economice.

Este minunat sa stie cineva ca banii pusi bine sunt administrati cu mana forte si ca se inmultesc!