Next Star, 14 noiembrie: Concurentii vor avea parte de un spectacol emotionant

Next Star, 14 noiembrie: Concurentii emisiunii Next Star vor avea parte de un spectacol emotionant in editia de joi. Ioana si Andrei sunt doar doi dintre concurentii care vor pasi inaceasta seara in showul prezentat de Dan Negru.

Astazi, la Next Star vor fi 15.000 de lumanari pe scena. Ioana, una dintre concurente, are 11 ani si o inima mare. Alaturi de mama ei, concurenta de la “Next Star”, show difuzat de Antena 1 in fiecare joi seara, de la ora 20.30, fetita este implicata in numeroase actiuni umanitare.

Datorita eforturilor ei, si pentru ca a participat activ la strangerea de fonduri, Valentina, o fetita de cativa ani, si-a recapatat vederea. Ioana a redecorat copertile unor carti pe care le-a vandut, iar banii stransi i-a donat pentru operatia Valentinei.

Pe scena de la “Next Star”, Ioana va incanta juriul cu melodia pe care o interpreteaza, dar si pentru ca decorul este unul cu totul special: scena va fi plina cu 15.000 de lumanari.

Si in editia din acesta seara a emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor savura un alt episod amuzant din eternul razboi dintre Dan Negru, prezentatorul show-lui, si Pepe, unul dintre jurati.

Ce alte trasnai au mai pus la cale cei doi, telespectatorii vor afla in acesta seara, la Next Star.

Si tot atunci romanii vor afla povestea tragica a lui Andrei, un pusti talentat de 11 ani care, in ciuda tragediei prin care a trecut, a reusit sa-si pastreze optimismul si veselia.