NEXT STAR, 16 septembrie 2014: Anastasia Constantinescu l-a facut sa planga pe Connect-R

Anastasia Constantinescu are 13 ani si vine din Bucuresti. Frumoasa copila a declarat pe scena NEXT STAR ca adora sa picteze, iar talentul l-a mostenit din familie, parintii ei fiind, de asemenea, artisti. Dealtfel, Anastasia este extrem de atasata de tatal ei, care ii citeste zilnic poezii. Pentru a-l rasplati, Anastasia a recitat o poezie la NEXT STAR pe care i-a dedicat-o parintelui ei. La final, Connect-R a izbucnit in lacrimi.

Anastasia Constantinescu a dovedit pe platoul Next Star ca are o voce incredibila. Anastasia a interpretat piesa care a castigat editia din acest an a Eurovisionului – ”Rise Like a Pheonix”.

Iata ce au declarat juratii de la Next Star:

Pepe: “Ne-a placut mult cum ai cantat. Ai facut multi oameni fericiti, printre care si tatal tau care ti-a facut multe poze. Sa te uiti cand ajungi acasa. Eu p-asta mica o vad Next Star, trebuie doar pe cineva sa o sfatuiasca cum trebuie”.

Citeste si: Pustiul asta are o poveste impresionanta! Il cheama Bomba, are 13 ani si are un talent rar intalnit la baieti

Connect-R: “Ai avut emotii pentru ca tatal tau era aici”.

“Cu ce incepem fratilor, cu dificultatea piesei sau cu calitatea?”, a intrebat Pepe. “E o piesa grea,. E o fata extrem de interesanta. Mie mi-a placut”, a spus Lora.

“Daca era acoperita vocea usor, era… Dar se poate schimba usor. Cred ca poate mult mai mult decat atat”, a adaugat Connect-R.