NEXT STAR 16 SEPTEMBRIE 2014. Dan Negru la ceas aniversar

Sezonul al patrulea al show-ului “Next Star” debuteaza marti, 16 septembrie, intr-un moment de referinta pentru Dan Negru, cunoscut om de televiziune si moderator al acestei emisiuni.

Dan Negru schimba prefixul vechimii sale pe platourile tv. Negru are la activ 20 de ani de televiziune presarati cu numeroase evenimente care i-au marcat nu numai activitatea profesionala ci si viata.

Nu a fost insa totul roz. De multe ori, de dragul reusitei, Dan Negru s-a simtit obligat sa fie comunice pe platourile de filmare cu personaje alaturi de care, in mod normal, nici macar nu i-ar fi placut sa stea.

“In anii mei de televiziune mi s-a întamplat sa stau pe platourile de filmare langa invitati alaturi de care nu as fi vrut sa stau. Televiziunea a devenit o gradina zoo si e bine sa ai grija langa ce custi stai. Totusi, memoria mea e scurta si tin minte doar custile leilor, unde stateau Dan Spataru, Piersic, Adrian Paunescu si Dinica”, a spus Dan Negru.

Dan Negru a mai spus ca ”Next Star” este un format inventat de echipa care realizeaza emisiunea, format care a demontat prejudecati.

CITESTE SI: NEXT STAR 16 SEPTEMBRIE 2014. Show incendiar propus de copiii de toate varstele

“Am demontat prejudecati si am devenit trend setteri” De-a lungul timpului, a prezentat atat show-uri importate, cat si autohtone, însa “Next Star” e special. “Formatul e 100% romanesc, inventat de noi, cei care-l si realizam. Ideea a pornit de la faptul ca micutii erau total exilati din fata televizoarelor în prime time, fiind considerati doar publicul desenelor animate. Am demontat prejudecata asta, ba chiar am devenit trend setteri, si alte televiziuni ne-au luat ideea de a-i folosi pe cei mici în show-uri dupa ce au vazut succesul «Next Star». Cel mai important e ca show-ul nu e pentru copii, e pentru cei mari, dar facut cu copii”, sustine Dan Negru.