NEXT STAR 16 SEPTEMBRIE 2014. Show incendiar propus de copiii de toate varstele

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii “Next Star” debuteaza marti, 16 septembrie, cu primii copii pregatiti sa-i incante pe adulti, la ora de maxima audienta, cu talentele lor de exceptie.

Dupa un prim sezon in care show-ul a fost privit ca o simpla competie in care copiii concureaza unii impotriva altora, stagiunile 2 si 3 au consacrat “Next Star” ca o emisiune in care nu numai ca vedetele sunt copiii de toate varstele dar si o adevarata provocare a celor mici care au demostrat ca oricand pot realiza un show cu audiente impresionante.

Acum nivelul asteptarilor a crescut considerabil, pe scena dinamizata de cunoscutul Dan Negru urcand copii din ce in ce mai pregatiti in numerele artistice pe care le prezinta in fata intregii tari.

CITESTE SI: NEXT STAR SEZONUL 4. Copiii au impresionat placut la preselectii

Pe tot parcursul sezonului, zeci de copii care au inteles de mici ca un talent trebuie intretinut cu foarte multa munca vor prezenta acrobatii spectaculoase, numere de karate pe muzica, beatbox, un belly dance total surprinzator si electro dance. Nelipsite, vor fi, bineinteles, scenetele, coregrafiile si momentele muzicale.