NEXT STAR, 20 martie: Un nou castigator, noi surprize in emisiunea lui Dan Negru. VIDEO

NEXT STAR: O noua editie a emisiunii NEXT STAR va avea loc joi, 20 martie, in studioul Antena 1. Dan Negru promite noi surprize in show-ul care aduce in prim-plan cei mai talentati copii din Romania, iar la sfarsitul editiei de astazi vom avea inca un castigator, care se va adauga pe lista celor care se vor duela in marea finala Next Star.

NEXT STAR: Saptamana trecuta a castigat Rose Marie ! Cine va fi al cincilea finalist? Vom afla in aceasta seara, incepand cu ora 20.30. Concurenta “Next Star”, Rose Marie Lanciu a interpretat melodia solistei Whitney Houston – “I have nothing”, pe care o puteti asculta mai jos.

Vezi aici cine este castigatorul NEXT STAR, editia din 20 Martie

NEXT STAR: In aceasta seara What’s UP va face dezvaluiri de senzatie si va sustine un concurent. Cine este micutul concurent pentru care artistul a venit in platoul emisiunii Next Star si ce poveste de viata are acesta, ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, la Next Star.

La doar 25 de ani, What’s UP se poate lauda deja cu o frumoasa cariera muzicala, melodiile sale ocupand pozitii fruntase in clasamente muzicale de renume, dar si un studio de productie in care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

Afla aici mai mult despre micuta Rose Marie, cea care i-a lasat muti de uimire pe membrii juriului cu talentul ei

NEXT STAR: La doar 25 de ani, What’s UP se poate lauda deja cu o frumoasa cariera muzicala, melodiile sale ocupand pozitii fruntase in clasamente muzicale de renume, dar si un studio de productie in care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

NEXT STAR: Invitat de catre campionul divertismentului, Dan Negru, in platoul emisiunii Next Star, What’s UP le-a marturisit tuturor celor prezenti ca desi are cam tot ce si-ar putea dori, e un lucru pe care, cel putin deocamdata, nu il poate avea.

in toate aparitiile sale, artistul poarta ochelari dintre cei mai haiosi, insa foarte putini sunt cei care stiu ca acestia nu sunt doar un accesoriu cool, ci o necesitate. What’s UP are mari probleme cu vedere, purtand dioptrii de -7 la ochiul stang, ceea ce practic nu ii permite sa dea examenul pentru obtinerea carnetului de conducere. Impresionat de cazul unui talentat concurent de la Next Star, artistul a facut haz de necaz in platoul emisiunii: „Eu am 25 de ani si m-au chemat la tv ca sa rada de mine ca nu vad bine!”, a spus amuzat What’s UP. 

Castigatorul NEXT STAR, Omar Arnaout, a primit o noua propunere de a lucra in televiziune 

Marele castigator al primului sezon Next Star, Omar Arnaout, baietelul de doar 12 ani, a primit aseara o noua propunere de a lucra in televiziune.

Invitat alaturi de colegii sai de la Next Star, Vanessa, Elena, Alex Parvu si Catinca in emisiunea lui Mihai Gadea, intr-o editie de colectie, dedicata copiilor eroi ai Romaniei, Omar i-a induiosat pe toti cei aflati in platou cu vorbele sale frumoase, adresate unor copii si unor oameni cu care viata nu a fost deloc blanda. Le-a studiat in cele mai mici detalii gesturile din platou, subliniind emotia acestora, fapt ce l-a facut pe Mihai sa-i propuna: „Omar, nu vrei sa te faci analist la mine la emisiune?”

NEXT STAR: Alaturi de Omar, au fost si Vanessa, castigatoarea celui de-al doilea sezon Next Star, Elena , castigatoarea finalei de popularitate de la Next Star, Catinca, micuta care a ridicat juriul in picioare cu o interpretare de exceptie, dar si Alex Parvu, concurentul nevazator despre care Mihai spune mandru ca este unul dintre eroii lui: „Am cantat cu el si toata viata mea va fi legata de acest copil”.

Dan Negru le da din nou intalnire telespectatorilor joia aceasta, de la 20:30, cu o noua editie a indragitului show Next Star, la Antena 1.