Next Star, 28 noiembrie: N-ai sa crezi ce transformare vei vedea in aceasta seara la Next Star! VIDEO

Next Star, 28 noiembrie: O noua editie a show-ului Next Star va avea loc joi, de la ora 20.30, prilej cu care veti putea vedea cei mai talentati copii cu varste cuprinse intre 4 si 12. Dan Negru va fi si de aceasta data amfitrionul emisiunii difuzate de postul Antena 1, iar juriul format din Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Lara va delibera cine va fi castigatorul acestei editii, care va merge astfel in finala Next Star din 12 decembrie.

Next Star: Editia de saptamana trecuta a emisiunii a fost castigata de trupa de dans Lil’ Style Junior. A fost una dintre cele mai stranse editii, iar juriul a marturisit, inainte sa desemneze castigatorul, ca au fost cel putin cate doi preferati clasati pe locul intai.

La Next Star, copiii de la Lil’ Style Junior au dansat pe un colaj muzical. Iar juratii au ramas cu gura cascata! Connect-R a fost cel care i-a urmarit cu atentie. ”Sunt extraordinari! Rar intalnesc la niste copii de varsta lor atata forta” a exclamat juratul!

Next Star – Ce vedem in aceasta seara

Chef Hadad, Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor fi invitati speciali la Next Star. Si asta pentru ca Patricia, una dintre concurentele din editia de astazi de la ”Next Star”, show difuzat de Antena 1, de la ora 20:30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importanta emisiune culinara din Romania.

Dintre juratii show-ului culinar, fetita il prefera pe Chef Hadad. Pe scena de la “Next Star”, concurenta i-a marturisit lui Dan Negru ca si-ar dori sa-l poata intalni pe celebrul chef pentru a o ajuta in prepararea unor retete. Nu mica i-a fost mirarea cand in platoul de filmare si-a facut aparitia juratul de la “Top Chef”, Chef Hadad, iar Patricia i-a sarit in brate de fericire: “Ma bucur mult cand vad copii pasionati de gatit pentru ca eu cred ca inca din copilarie se formeaza cultura pentru o alimentatie sanatoasa, pentru gust si rafinament. Mi-ar placea ca Patricia sa fie invitata mea la restaurant, la Joseph Restaurant, si timp de trei zile sa gatim impreuna cateva dintre retelele mele”, a declarat Chef Hadad.

Dar surprizele pentru Patricia nu s-au oprit aici, partenerii ei la piesa de teatru fiind chiar simpaticii realizatori ai emisiunii “Morning Zu”, Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Pentru rolul sau, de bunicuta, Daniel a fost nevoit sa se imbrace in rochie, sa-si puna peruca de par alb, si sa-si si adauge cateva kilograme in plus cu ajutorul unor bureti: “Mama, cum a fost la filmare…”, spune amuzat Daniel Buzdugan, care continua, “ne-am batut cu legume, l-am alergat pe Negru prin platou, am aruncat in juriu cu praz, dar cel mai importanat a fost ca Patricia s-a simtit foarte bine si a reusit sa-si joace rolul perfect”. 

De precizat ca sambata, 7 decembrie cei mai talentati copii cu varste cuprinse intre 4 si 12, ani, sunt asteptati la Teatrul Constantin Tanase, Sala Savoy, din Calea Victoriei nr.33. pentru preselectiile unui nou sezon Next Star.

Mai jos vedeti cine sunt castigatorii Next Star din editia trecuta!