NEXT STAR, 7 noiembrie: Dorintele concurentilor Next Star, indeplinite de Dan Negru

NEXT STAR, 7 noiembrie: Dan Negru face din nou senzatie cu micutii concurenti ai showului Next Star de joi, 7 noiembrie. Next Star transforma visele in realitate si asta este deja un lucru confirmat cu fiecare editie in parte. Mara, de exemplu, si-a dorit sa zboare. Dan Negru a ascultat dorinta fetitei de sase ani si ca un adevarat vrajitor a comandat….o lectie de zbor.

“Ce vrei sa fii? Harry Potter sau Marry Poppins? Ambele sa fie”, a comentat amuzat, prezentatorul show-ului Next Star, difuzat in fiecare joi seara, de la ora 20.30, la ANTENA 1. Pepe, Connect-R, si Lora nu au putut spune nu provocarii de a zbura, iar Dan Negru, obligat de statul sau de prezentator, a incalecat o frumoasa matura de vrajitoare si a inceput sa faca raiduri aeriene prin studioul de inregistrari.

La randul ei, Mara, micuta concurenta, a fost a fost luat pe suslla propriu si in ropote de aplauze s-a inaltat deasupra tuturor. Cum s-a simtit Mara, telespectatorii de la Antena 1 vor vedea joi, de la ora 20.3, la “Next Star”.

Taraful i-a cantat la ureche lui Dan Negru

Prezentatorul show-ului ”Next Star”, emisiune difuzată de ANTENA 1, în fiecare joi seară, de la ora 20:30, este foarte discret in ceea ce priveşte viaţa lui privată. În secret, acum şaşe ani, Dan s-a căsătorit cu Codruţa, la primăria din Timişoara, doar în compania familiei şi a celor mai buni prieteni.

Nu mică i-a fost surpriza când in timpul filmărilor de la „Next Star”, taraful chemat să acompanieze concurenţii a început să-i cânte în culise. „Acum muuulţi ani i-am promis domnului Dan că o sa venim să-i cântam, la nuntă. Gratis, să precizez. De atunci tot aşteptăm să ne invite să-i cîntam la petrecere, dar văd ca aşteptam degeaba. L-am prins acum, la „Next Star”, şi ne onoram promisiunea”, a spus plin de umor, unul dintre artiştii din taraf.

Tot la filmările pentru ediţia din această seară, Dan Negru şi-a reîntâlnit prietenul, actorul Ovidiu Cuncea, alături de care a prezentat multe dintre show-urile de succes ale ANTENEI 1. Ce primire i-a făcut Negru lui Ovidiu la „Next Star”, telespectatorii vor vedea în acestă seară, de la ora 20.30, la ANTENA 1.