NEXT STAR. Andrei Ionescu este castigatorul Next Star din 14 noiembrie. VIDEO

NEXT STAR: Castigatorul Next Star, editia din 14 noiembrie, este Andrei Ionescu. Pustiul din Caracal, care a avut o reprezentantie exploziva pe scena Next Star, va merge in marea finala a emisiunii. Asta dupa o senzationala seara de joi, care a adus numai copii talentati pe scena Next Star.

Acum, Andrei Ionescu castiga trofeul concursului si o tableta, insa el va merge in marea finala care se va desfasura in data de 12 decembrie. Acolo va putea deveni urmatorul star al Romaniei!

“Poate fi foarte usor idolul Next Star, are tot ce-i trebuie. Este energic, priveste foarte mult publicul”, a spus Connect-R la final.

Connect-R este cel care a anuntat cine este castigatorul acestei editii Next Star a marturisit emotionat: “Vreau sa-i felicit personal pe toti, meritati cu totii, ati fost unici in felul vostru”, a spus artistul, care mai apoi i-a spus fiecarui concurent de ce trebuie sa continue.

“Voturile au fost cam 3-2”, a mI dezvaluit Connect-R. “Ne gandim si ne razgandim, toti au fost buni”, a spus si Pepe.

POVESTEA DE VIATA A LUI ANDREI IONESCU, EMOTIONANTA! Tatal lui si-a sacrificat viata pentru fiul sau, intr-un accident de motocicleta

Viata bate filmul! Maturitatea sa impresionanta vine din tragicul destin al tatalui sau. S-a stins din viata in urma cu doar doi ani, cand Andrei avea mai amre nevoie de el

Intr-o zi oarecare din 2011, Andrei se plimba, impreuna cu tatal sau, cu motocicleta, insa un accident stupid i-a schimbat destinul. Ultimul gest facut de cel care ii spunea “micul Pavarotti” i-a salvat viata.

Nu a plans, a vrut sa fie tare, asa cum si-ar fi dorit tatal sau! A devenit stalp de nadejde pentru mama sa, barbatul in casa, acum avand mai multe responsabilitati decat de obicei.

Andrei duce mai departe pasiunea pentru masini si motociclete a celui care s-a sacrificat pentru el. Acum, ar fi fost, cu siguranta, tare mandru de fiul sau…