Next Star, 27 februarie 2014: Premiera in emisiunea Next Star!

NEXT STAR continua, joi seara, cu o noua editie, cu incepere de la ora 20.30 la Antena 1. Lora si Connect-R fac declaratii surprinzatoare la Next Star, Connect-R va veni alaturi de mama sa, care se va afla pentru prima oara intr-un platou de televiziune, iar castigatoarea San Remo Junior si Eurovision Junior se va afla de asemenea in platoul emisiunii.

Fac parte din juriile unora dintre cele mai urmarite show-uri de divertisment, sunt unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului, se bucura de o multime de privilegii, insa viata lor nu a fost mereu asa.

NEXT STAR: Lora si Connect-R au crescut in sanul unor familii frumoase, au avut parte de o copilarie fericita, au fost inconjurati de dragoste, iar parintii au facut tot posibilul sa nu resimta grijile materiale. Cei doi artisti se regasesc de multe ori in povestile prezentate de campionul divertismentului, Dan Negru, pe scena indragitului show cu prichindei, Next Star. 

S-a intamplat si in cea de-a doua editie a emisiunii, difuzata joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, cand o tanara domnisoara, de doar 7 anisori, i-a impresionat pe jurati cu povestea ei de viata. „N-am fost niciodata la mare sau la munte!” le-a spus micuta Giulia, iar Connect-R a consolat-o imediat: „Eu am vazut marea la 15 ani!”, pentru ca Lora sa se regaseasca imediat in dezvaluirea colegului ei de scena. in semn de incurajare, Connect-R i-a mai spus Giuliei : „Cine n-a fost de mic la mare, poate sa ajunga mare!”.

NEXT STAR: Castigatoarea San Remo Junior si Eurovision Junior vine la Next Star

Campionul divertismentului, Dan Negru, isi intampina telespectatorii intr-o lume a inocentei, lumea marelui spectacol facut de micile talente Next Star.

Aflat deja la al treilea sezon, show-ul in care Omar si-a castigat cel mai mare fan, pe Gheorghe Hagi, in care Vanessa a primit aplauzele maestrului Beligan, trece granitele tarii, pe scena Next Star pasind copii din lumea intreaga.

in editia difuzata maine seara, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea cunoaste pe micuta Gaia, o tanara talentata venita tocmai din Malta, il al carei palmares se afla deja trofeul San Remo Junior si Eurovision Junior. I-a cucerit imediat pe jurati, in primul rand prin modestia ei. Vizibil impresionata de calitatile ei, Lora i-a spus imediat „As vrea un profesor ca tine!”.

Next Star: Premiera la Next Star! Connect-R alaturi de mama sa, pentru prima oara intr-un platou de televiziune

Saptamana aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, i-a provocat pe cei cinci jurati ai indragitului show Next Star, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R sa vina in platou insotiti de cele mai importante femei din viata lor, iar surprizele nu au intarziat sa apara.

Rand pe rand, in platoul Next Star au pasit Maria alaturi de nora sa, Ana Maria, insarcinata cu primul nepotel al artistei, careia Dan Negru i-a spus imediat: „Nici nu-ti imaginezi cata bucuriei i-ai putut face. Ne toaca la cap pe toti in pauze cu nepotelul ei!”, Pepe alaturi de Raluca si minunea lor, micuta Maria si, in premiera la tv, Connect-R a venit insotit de mama sa. „E unul dintre cei doi super eroi ai mei. Regina vietii mele e aici, iar tata in culise!” a marturisit artistul.

De o mare surpriza a avut parte si Vasile Muraru, caruia Dan Negru i-a pregatit o inregistrare cu mama sa, tocmai la Piatra Neamt, iar Lora a primit un buchet de flori pentru mama sa, care, din motive de sanatate nu a putut sa le fie alaturi. „Ramaneti cu noi si cand ceva nu e in regula, va rog sa–i trageti de urechi!” le-a indemnat Dan Negru pe invitatele editiei, carora le-a oferit si cate un buchet de flori. Pepe nu a ratat ocazia pentru a-l mustra de Negru: „Bai, tu ai venit cu flori la fi-mea?”.