Next Star, editia din 31 octombrie: Povestea lui Toto te va impresiona

Next Star revine cu o noua editie joi, 31 octombrie, nu talente si povesti incredibile de viata. Emisiunea Next Star poate fi urmarita in aceasta seara, de la 20.30, la Antena 1.

In aceasta seara, de la ora 20.30, la Next Star, cel mai iubit show de talente al Romaniei, Dan Negru aduce in fata telespectatorilor ANTENEI 1 povestea lui Toto, un baiat de 13 ani, care traieste in Centrul de Plasament Ciresarii din Capitala.

Toto este un adevarat supravietuitor, care prin dans – de altfel el va prezenta in fata juriului un astfel de numar – a reusit sa se integreze in centru si sa-si faca prieteni. Dupa povestea de viata a lui Toto un regizor doreste sa faca un film, iar Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru au ramas de-a dreptul fara cuvinte atunci cand Dan a inceput sa dezvaluie intamplari din viata lui in platoul emisiunii.

Care este povestea impresionanta a lui Toto, telespectatorii o vor afla in acesta seara, de la ora 20.30, la “Next Star”.

Si Bogdan, un alt concurent din aceasta editie. a avut parte de emotii mari pe platoul de la “Next Star”. Imbracat in marinar, baiatul a cantat impecabil, gandindu-se la tatal sau, navigator, plecat pe mare. De altfel, Bogdan a spus celor prezenti ca si-ar fi dorit ca tatal sau sa-l vada cantand la “Next Star”. Nu mica i-a fost mirarea cand Bogdan si-a recunoscut tatal in persoana marinarului care s-a aflat langa el, in platou, pe tot parcursul interpretarii melodiei, dar dupa si-a dat jos machiajul special, peruca si ochelarii falsi.

Cat de emotionanta a fost intalnirea dintre cei doi, telespectatorii vor afla astazi, de la ora 20.30, la ANTENA 1.