Next Star, Finala de Popularitate din 5 decembrie: Sunt 11 concurenti. Tu cine crezi ca va castiga? VIDEO

Next Star, finala de popularitate din 5 decembrie: Editie de colectie a emisiunii Next Star, in aceasta seara, la Antena 1. Cei mai populari dintre concurentii care au participat pana acum la editiile Next Star vor intra in marea finala de popularitate, care va desemna la final cine este cel mai popular copil care a concurat in acest sezon la Next Star. In finala de popularitate, decizia apartine integral publicului prin voturile trimise prin SMS! Asa ca nu ezita sa iti sustii favoritul, joi, 5 decembrie, de la 20.30!

Finala de Popularitate Next Star va avea loc joi, 5 decembrie, incepand cu ora 20.30. La finalul acestui articol veti vedea cine sunt concurentii care intra in finala de popularitate de joi seara, care precede marea finala din 12 decembrie.

Emisiunea Next Star este un format unic de divertisment romanesc. “Next – Star” se lupta de la egal la egal cu productiile cu sorginte internationale realizate si in tara noastra, iar de cele mai multe ori castiga detasat.

Pentru Dan Negru, prezentatorul show-ului, audientele excelente inregistrate de “Next Star” nu reprezinta o mare supriza, ci mai degraba o confirmare a faptului ca atunci cand vine vorba de televiziunile, ideile romanilor nu sunt cu nimic mai prejos decat cele realizate peste hotare.

“Cred doar ca Next Star trebuie sa fie o lectie romaneasca data marilor idei internationale vandute romaanilor pe bani multi. Cred ca si in televiziune trebuie sa invatam sa ridicam capul, sa nu-i credem doar pe d’alde Simon Cowell, pe americani sau olandezi ca fiind unici inventatori in televiziune. Cunosc pusti de 20 de aani, in facultatile de jurnalism, cu mult mai inventivi decat toti consultantii internationali pe care i-am intalnit. Sa invatam sa credem in ei. Am inceput sa-i caut si am descoperit cativa: Catalin, Mihai sau Lidia a caror inventivitate e cu mult peste cea a strainilor veniti aici pe bani multi. Inventia romaneasca Next Star e un inceput! Si daca inventia americana e mai putin vizionata decat aia romaneasca, merita sa credem si in ai nostri…Cred in ideile romanesti, cred ca in anii ce-or sa vina, televiziunile vor supravietui doar prin ele…”, a scris Dan Negru pe blogul sau

In urma voturilor adunate pe site-ul Next Star, 11 concurenti vor intra in Finala de Popularitate. Pe fiecare dintre ei il veti putea sustine, joi seara, de la 20.30, printr-un SMS cu numele mic la 1313 (1,24 eur/sms TVA inclus) dupa cum urmeaza:

Denisa Lucan – “DENISA”
Teodora Tanasa – “TEODORA”
Elena Hasna – “ELENA”
Andrei si Alyn (Mini Trouble) – “ANDREI SI ALYN”
Valentin Poenariu – “VALENTIN”
Bianca Ionescu & Cosmin Stancu – “COSMIN SI BIANCA”
Bianca Petcu – “BIANCA”
Denis Draghici – “DENIS”
Catinca Popa – “CATINCA”
Stefan Coman – “STEFAN”
Mariuca Enache – “MARIUCA”

Iata cine a castigat editia Next Star de saptamana trecuta: