NEXT STAR: Momente incendiare in editia din 13 martie. VIDEO. Uite-o pe Luiza Mariuca, castigatorul Next Star de saptamana trecuta

NEXT STAR: Cei mai talentati copii din Romania vor fi protagonistii unui spectacol de zile mari in editia de joi, 13 Martie, a emisiunii NEXT STAR, cu Dan Negru in postura de gazda si Lora, Connect-R, Pepe, Vasile Muraru si Maria Carneci in postura de jurati. Micutii romanilor vor emotiona si in aceasta seara telespectatorii din studioul Antena 1.

Mondo News va prezenta cele mai frumoase momente din emisiunea NEXT STAR in timp real, dupa ora 20.30. Ramaneti pe mondonews.ro!

NEXT STAR: In editia a treia Next Star de saptamana trecuta, Luiza Mariuca a fost concurenta care a castigat confruntarea celor mai talentati copii. Luiza Mariuca din Drobeta Turnu Severin i-a cucerit pe cei cinci jurati cu Doina ei, iar decizia juratilor nu a fost deloc una usoara. Mai jos vedeti video cu micuta Luiza, castigatoarea Next Star de saptamana trecuta.

NEXT STAR: Juratii de la Next Star, asa cum nu ti i-ai fi inchipuit vreodata

Sunt unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului, au foarte multe concerte si fac parte din juriile unor emisiuni de succes, insa putini stiu cum si-au inceput carierele.

Impresionati de o micuta concurenta ce si-a facut aparitia pe scena Next Star, in editia difuzata joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, ce canta la doar 5 ani si in engleza si in franceza, juratii au inceput si ei sa povesteasca ce faceau atunci cand erau de varsta micutei Maria.

Astfel, Pepe a spus razand: “Eu ma uitam la San Remo, ma imbracam in costumul lui frate-miu, imi puneam esarfa si cantam <>, Lora a completat “eu cantam << Are mama o fetita…>>, iar Connect-R si-a amintit amuzat ca el canta la o paleta de tenis.

Tot Lora a mai spus ca primul pick-up l-a cumparat mama ei, imediat dupa Revolutie, atunci avand ocazia sa asculte pentru prima oara Tina Turner sau Patricia Kaas. Ce alte dezvaluiri au mai facut juratii Next Star, ramane de vazut joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Luiza Mariuca a castigat cea de-a treia editie Next Star!

Luiza Mariuca din Drobeta Turnu Severin i-a cucerit pe cei cinci jurati cu Doina ei! Decizia juratilor nu a fost deloc una usoara.

”E foarte greu. Toti sunteti extrem de talentati. Ati fost buni fiecare in parte. Sunteti extrem de frumosi si de tineri. Aveti intreaga cariera in fata. A fost greu. Am ales. Apoi ne-am mai contrazis putin. insa unul dintre voi ati fost in topul tuturor!”, a spus Pepe.

Luiza Mariuca a fost desemnata castigatoarea celei de-a treia editii Next Star. Ea intra in cursa pentru marele premiu in valoare de 20.000 de euro!

Provocare, la Next Star! Dan Negru, victima unei farse de zile mari!

Inspirat de unul dintre concurentii de la Next Star, Dan Negru a lansat o provocare, in editia trecuta, pentru Pepe, Connect-R si Vasile Muraru.

Antonio Pican a marturisit ca este pasionat de cataratul pe franghie. Asa ca Dan Negru i-a provocat pe cei trei jurati la o proba de acest fel chiar pe scena emisiunii. Numai ca, Negru a cam vrut sa ii traga pe sfoara, avand pregatita o sfoara speciala.

Totusi, Pepe, Connect-R si Vasile Muraru au avut ac de cojocul lui. Asa ca, la coborare, Negru a avut parte de o surpriza. El a aterizat intr-un butoi plin cu spuma!