NEXT STAR: Rose Marie Lanciu este castigatoarea NEXT STAR, editia a patra. VIDEO

NEXT STAR: A fost mega-show in ultima editie a emisiunii NEXT STAR, difuzata de Antena 1. Castigatoarea celei de-a patra editii este Rose Marie Lanciu, care la doar 12 ani, a reusit sa cucereasca juriul si publicul concursului, fara drept de apel.

Dealtfel, cei de la Antena 1 au aratat ca joi seara, televiziunea a fost lider de audienta in intervalul orar aferent emisiunii NEXT STAR, peste Pro TV si Kanal D, care in acelasi interval difuzau serialele Las Fierbinti si Suleyman Magnificul. Puteti consulta datele mai jos, dar sa le luam pe rand.

Castigatoarea editiei a patra, Rose Marie Lanciu

NEXT STAR: Cei cinci jurati au pus cap la cap fiecare moment, au realizat clasamentul in functie de diferite criterii si au decis ca Whitney Houston de Romania, Rose Marie Lanciu, merita sa fie declarata invingatoare.

Talentata concurenta merge, astfel, mai departe in cursa pentru marele premiu al concursului NEXT STAR, in valoare de 20.000 de euro! 

NEXT STAR, peste Las Fierbinti si Suleiman

Postul generalist al trustului Intact a fost lider detasat de audienta atat pe Whole Day, cat si in Prime Time, in randul telespectatorilor din mediul urban. Turcii lui Suleyman, dar si cele doua productii Pro Tv, Las Fierbinti si O saptamana nebuna n-au avut nicio sansa in fata prichindeilor talentati de la Next Star, cel de-al patrulea episod al show-ului impunandu-se ca lider detasat de piata, atat la nivel urban, cat si pe segmentul national.

Astfel, Next Star a fost urmarit joi seara in medie de peste 1 012 000 de telespectatori, inregistrand un rating mediu de 10% si 18.6% cota de piata la nivelul targetului urban, in vreme ce Pro Tv inregistra atunci doar 7.9% rating si 14.6% cota de piata, cu difuzarea serialelor de comedie „Las Fierbinti” si „O saptamana nebuna”. Turcii lui Suleyman s-au clasat abia pe cea de-a treia pozitie, cu 7.8% rating si 14.5% cota de piata.

Ierarhia s-a pastrat si la nivel national, Next Star conducand detasat clasamentul cu 9.3% rating si 17.% cota de piata.

Prezenti in numar foarte mare in fata televizoarelor, romanii au ales productiile Antenei 1, postul din Baneasa cucerind clasamentul de audienta atat la nivelul intregii zile, cat si in Prime Time, la nivelul publicului urban. Observatorul diminetii, Observator 13, Observator 16, ambele intervale de difuzare Mireasa pentru fiul meu si Un show pacatos au condus si ele clasamentul audientelor.

Astfel, Antena 1 a inregistrat pe Whole Day un rating mediu de 3.7% si o cota de piata de 16.4% pe targetul all urban, clasand principalul competitor, Pro Tv, pe pozitia secunda.

Si in Prime Time, Antena 1 a fost alegerea celor mai multi romani din mediul urban, inregistrand un rating mediu de 8.9% si 17.1% cota de piata, clasand principalul competitor, Pro Tv, pe pozitia secunda. Locul trei a fost ocupat si de aceasta data de Kanal D.