Nexus 5 ar putea sa se lanseze zilele acestea

Dupa lungi speculatii despre urmatorul smartphone creat sub supravegherea Google, Nexus 5 are mari sanse sa fie lansat oficial in cateva zile.

Foarte multi pasionati de smartphone-uri si tablete, din diverse motive, asteapta cu nerabdare ca in cadrul unui eveniment anual, Google sa anunte un nou terminal din gama Nexus, conform playtech.ro. Planificat pentru toamna aceasta este Nexus 5, un telefon care ar trebui sa ajunga la primii utilizatori ca prima gazda preinstalata cu noul sistem de operare Android 4.4 Kitkat. Pentru ca gigantul din Mountain View a refuzat pana la aceasta ora sa ofere o data oficiala de lansare, nu putem decat sa ne incredem in cateva informatii obtinute de cei de la CNET UK pe marginea acestui subiect.

Nexus 5 se pare ca va fi al doilea terminal din aceasta serie de dispozitive ce va fi produs de LG. In urma unei colaborari stranse cu Google, ca de obicei, gadgetul va include un quad core Snapdragon 800 cu 2GB RAM, o camera de 8 megapixeli si posibiltatea nativa de incarcare wireless, mai scrie sursa citata.

Ca pret, se vehiculeaza o scadere brutala de pana la 300 de dolari fara contract.

Sursa foto: playtech.ro