Neylini feat. Muneer – Te iubesc. Asculta aici noua piesa a artistei, care face deja furori in Italia

Neylini a sustinut acum cateva zile un concert special pentru fanii ei din Roma, artista fiind invitata sa sustina un recital in clubul “Piccolo Mondo” din capitala Italiei. 

Insotita de doi dansatori si purtand, ca de obicei, o tinuta foarte sexy, Neylini a incins atmosfera in clubul arhiplin. Solista a cantat piesele care au facut-o celebra, printre care “Muleina”, “Ame” si “Dayla”, precum si noul sau single, “Te iubesc”, dar si cateva cover-uri. 

“Invitatia in Italia a venit ca o surpriza foarte placuta, mai ales ca nu stiam exact ce impact au noile mele piese acolo. M-am bucurat sa vad in public italieni care-mi stiau deja cantecele si care au dansat alaturi de mine, la fel ca romanii care intelegeau foarte clar versurile”, a povestit Neylini. 

Una dintre surprizele serii a fost momentul in care managerul lui Neylini, Cornel Zidaru, i s-a alaturat pe scena pentru a interpreta acustic cateva piese de suflet. 

Dupa un show intens, Neylini si-a rezervat urmatoarele zile pentru a descoperi Roma si a vizita locurile legendare din “orasul celor 7 coline”.

“Am avut cateva zile pline de muzica si de zambete si m-am intors in tara cu super-energie si cu chef de cat mai multe show-uri reusite”, a mai spus artista.

 Puteti asculta mai jos piesa Neylini feat. Muneer – “Te iubesc”.