Neymar a dat în judecată FC Barcelona! Suma uriașă solicitată de starul brazilian

Neymar jr a dat în judecată FC Barcelona! Starul brazilian a depus o plângere în justiție la adresa fostului său club. Neymar solicită să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, prin contract, în momentul despărțirii de FC Barcelona.

Actualul atacant al lui Paris Saint-Germain solicită din partea Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobândă de 10%, valoarea totală apropiindu-se de 30 milioane euro.

Clubul FC Barcelona l-a acționat la rândul sau în justiție pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasați după prelungirea contractului sau cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării în Franța, precum și daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro, scrie o publicație spaniolă.

Războiul dintre cele două părți a debutat în luna august, după ce Barcelona a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înțelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, care a plătit clauza de reziliere a contractului brazilianului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro.

Conducătorii clubului catalan și-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu și-a respectat contractul care îl lega de FC Barcelona până în anul 2021.

Sursă traducere: agerpres.ro