Neymar a dat lovitura! Brazilianul a semnat cu Puma cel mai mare contract individual de sponsorizare din istorie

Neymar a semnat un contract unic cu producătorul german de echipament sportiv Puma. Vedeta braziliană de la Paris Saint Germain va câștiga 23 de milioane de lire sterline pe an! Acesta este cel mai mare contract individual de sponsorizare din istoria sportului, scriu jurnaliștii de la cotidianul britanic The Sun.

Neymar a dat lovitura și i-a depășit, la acest capitol, pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Argentinianul primește ”doar” 18 milioane de lire sterline pe an de la Adidas, în timp ce Cristiano Ronaldo are un contract de ”numai” 15 milioane de lire cu Nike, mai scrie sursa citată, preluând informațiile apărute în revista de specialitate Forbes.

„Este fantastic că Neymar Jr. a intrat în familia Puma. Este printre cei mai buni jucători din lume și extrem de influent în lumea fotbalului și în cultura tinerilor. Suntem foarte încântați și așteptăm cu nerăbdare să lucram cu el, atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Bjorn Gulden, directorul executiv de la Puma.

Ce alte echipe și jucători de fotbal importanți se mai află sub contract cu Puma: naționala Italiei, Manchester City, AC Milan, Olympique Marseille, Valencia, Antoine Griezmann, Romelu Lukaku sau Sergio Aguero.

Sursa foto: lequipe