Neymar a facut un gest superb fata de un fan din Africa de Sud. VIDEO

Miercuri seara, Brazilia si Africa de Sud s-au intalnit intr-un meci amical disputat la Soweto si castigat de gazda Cupei Mondiale cu categoricul scor de 5-0. Nici intalnirea si nici macar rezultatul nu au impresionat prea mult, in evidenta iesind gestul facut la final meciului de superstarul nationalei auriverde si al Barcelonei, Neymar.

Tanara vedeta a brazilienilor a marcat de trei ori in amicalul amintit insa gestul facut pentru un fan sud-african in varsta de numai 9 ani a impresionat pe toata lumea. Micutul suporter a patruns pe gazon dupa fluierul final si se indrepta hotarat catre Neymar pentru a-i solicita un autograf si o fotografie, insa stewarzii sud-africani l-au interceptat si au incercat sa-l intoarca din drum.

Citeste si: Barcelona – Real Madrid. Neymar inscrie primul sau gol in El Clasico! VIDEO 

Neymar a sesizat ce s-a intamplat si l-a luat in brate pe micut si l-a dus in mijlocul jucatorilor brazilieni care l-au ridicat pe brate, apoi vedeta Barcelonei a facut poze cu el si i-a acordat autograful atat de mult visat de fanul mititel. Intamplarea a fost surprinsa atat de fotografi, cat si de cameramani si a facut inconjurul planetei.

Sursa video si foto: youtube.com, the guardian