Neymar a hotărât unde va juca în sezonul 2020-2021

PARIS, FRANCE - JANUARY 09: Neymar Jr of Paris Saint-Germain celebrates after scoring during the French Cup match between Paris Saint Germain and Guingamp at Parc des Princes on January 09, 2019 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images)

Neymar, atacantul brazilian al echipei franceze Paris Saint Germain, a decis unde va evolua în sezonul 2020-2021. Superstarul sudamerican a acordat un interviu amplu pentru revista oficială a grupării pariziene și a dezvăluit unde va juca în noul sezon fotbalistic.

“Rămân la PSG, sezonul viitor! Şi cu ambiţia de a reveni în finala Ligii Campionilor, de această dată să o câştigăm. Îmi place această idee de a face totul pentru a-mi lăsa numele în cărţile de istorie ale clubului meu”, a declarat brazilianul, care începe al patrulea sezon cu PSG.

Neymar, în vârstă de 28 de ani, s-a transferat în Franţa în vara anului 2017, după ce PSG a plătit Barcelonei clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de 222 de milioane de euro.

Sursa foto: sport