Neymar a semnat un nou contract! Cât va câștiga brazilianul

Neymar, atacantul brazilian în vârstă de 29 de ani al lui PSG, și-a prelungit, sâmbătă, contractul cu formația din capitala Franței. Noua înțelegere este valabilă pentru următorii patru ani, până în 2025, speculațiile revenirii lui Neymar pe Camp Nou fiind astfel terminate.

„E o mare bucurie să continui aventura la Paris Saint-Germain. Sunt foarte fericit la Paris”, a declarat brazilianul. Sunt mândru să fac parte din acest grup, să muncesc zi de zi alături de acești jucători, de acest mare antrenor și să scriem împreună istoria clubului. Sunt lucruri care mă fac să cred și mai mult în acest proiect. Aici am crescut și ca fotbalist, și ca om. Sper să câștig și mai multe trofee”, a declarat Neymar la scurt timp după parafarea noului contract cu Paris Saint Germain.

Actualul acord dintre internaționalul brazilian și PSG expira în 2022, de acum va are o înțelegere valabilă până pe 30 iunie 2025. Și în actualele condiții, în pandemie, cu mari pierderi și pentru PSG, Neymar va avea același salariu: 36 de milioane de euro brut, 27 de milioane net.

Sursa foto: sport