Neymar are liber să o înșele, dar iubita sa i-a pus 3 condiții

Neymar s-a împăcat cu Bruna Brancardi și, peste câteva luni, cei doi urmează să devină părinți, internaționalul brazilian devenind tată pentru a doua oară. Neymar mai are un băiat, Davi Lucca, care are 11 ani.

Recunoscut drept un petrecăreț fără măsură, Neymar nu ratează nicio ocazie pentru a se distra. Absențele sale din timpul sezonului de la echipele de club pentru a participa la ziua de naștere a surorii sale, ieșirile sale nocturne și prezența sa la carnavalul de la Rio sunt numai câteva din lucrurile care au ținut prima pagină a ziarelor de scandal în ultimii ani.

Acum, cotidianul spaniol Marca, care citează jurnaliștii de la „Em Off”,  dezvăluie o clauză neobișnuită în relația dintre Bruna Biancardi și Neymar. Cei doi au stabilit trei condiții pe care fotbalistul nu le poate încălca dacă vrea să fie ”calce strâmb”, relatează marca.com.

„Neymar Jr are o înțelegere cu iubita lui, Bruna Biancardi. Lunea aceasta, 19 iunie, portalul Em Off a dezvăluit că cei doi au ajuns la un acord prin care aventurile sale nu vor putea fi făcute publice niciodată”, este informația care circulă pe Instagram.

Editorialistul Erlan Bastos scrie că Neymar este liber să flirteze și chiar să facă sex cu alte femei, însă Bruna a stabilit trei reguli pentru a accepta această situație: „Că trebuie să fie discret, să folosească un prezervativ și să nu le sărute pe gură”.

Sursa foto: instagram