NICANDRO BREEVELD a dat prima declaratie dupa TRANSFERUL la STEAUA

Mijlocasul olandez NICANDRO BREEVELD a fost achizitionat, duminica seara, de STEAUA BUCURESTI de la PANDURII TARGU JIU. Campioana din LIGA I a platit in schimbul inchizatorului in varsta de 28 de ani suma de 500 de mii de euro, in timp ce gorjenii vor beneficia de 20% din suma pe care stelistii o vor obtine in momentul in care BREEVELD va fi vandut.

NICANDRO BREEVELD a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea, mijlocasul efectuand in cursul diminetii de luni vizita medicala. BREEVELD a acordat deja prima declaratie din postura de fotbalist al STELEI, acesta declarand ca este pregatit sa joace titula la formatia antrenata de COSTEL GALCA.

CITESTE SI: STEAUA l-a TRANSFERAT pe mijlocasul NICANDRO BREEVELD de la Pandurii Tg Jiu 

“S-a rezolvat aseara situatia dintre PANDURII si STEAUA. Am primit un telefon, am auzit ca s-a rezolvat totul si sunt foarte fericit. Am amintiri frumoase de la Pandurii. Am avut o perioada buna aici, dar, ca orice jucator, vreau sa fac un pas inainte, am ambitii si sunt fericit ca totul e rezolvat cu STEAUA.

CITESTE SI: LOVITURA de TEATRU: HAMZA YOUNES se transfera la LUDOGORETS 

E normal sa fie concurenta pe posturi la o echipa ca STEAUA, dar important este sa dau totul la fiecare antrenament, la fiecare joc, sa fac tot ce pot si apoi va decide antrenorul. Eu sunt pregatit sa joc titular”, a declarat NICANDRO BREEVELD, citat de Dolce Sport.

Sursa foto: soccernews.nl