NICHITA are din nou probleme! Avocatul ADINEI SAMSON cere procurorilor sa propuna din nou arestarea edilului suspendat

Avocatul ADINA SAMSON a anuntat, vineri, la iesirea din sediul DNA, ca a solicitat procurorilor sa propuna din nou arestarea primarului suspendat al Iasiului, GHEORGHE NICHITA, dupa ce s-ar fi intalnit cu martori din dosar, ceea ce ii era interzis conform conditiilor impuse de controlul judiciar.

“Azi s-a extins urmarirea penala impotriva lui (GHEORGHE NICHITA- n.r.), am discutat despre arestare pentru ca a incalcat controlul judiciar. Are numeroase intalniri cu martorii din dosar, lucru interzis cu desavarsire prin controlul judiciar. Nu s-a intalnit cu doamna SAMSON, dar i-a intalnit pe alti martori, i-a cautat si a avut contact cu ei. Am nume, locuri, intalniri si date si vom face inscrisuri. Abia le-am adus la cunostinta procurorilor despre aceste aspecte”, a aratat Dragomir Tomaseschi, avocatul ADINA SAMSON.

CITESTE SI: UNJR SOLICITA CSM SA SESIZEZE INSPECTIA JUDICIARA PENTRU AFIRMATIILE LUI GHEORGHE NICHITA

Intrebat cum se simte clienta sa, Tomaseschi a spus ca aceasta a trait “o situatie teribila” alaturi de edilul suspendat al Iasiului.

“Stau si ma intreb unde sunt asociatiile de aparare a drepturilor femeilor in aceste momente. Ea a fost chinuita de NICHITA atatia ani. Nu a cerut ajutorul decat organelor de cercetare penale. Clienta mea are reale probleme de sanatate, are nevoie de asistenta psihologica, pentru ca traumele comise de acest individ in anii din urma si-au pus amprenta in situatia ei medicala. Nu a fost o relatie frumoasa, GHEORGHE NICHITA a determinat-o sa aiba aceasta relatie prin ascendentul profesional pe care-l avea asupra ei. Clienta mea a fost fortata sa aiba aceasta relatie, ea nu a dorit-o”, a mai aratat Tomaseschi.

CITESTE SI: DNA: Procurorii au prelungit CONTROLUL JUDICIAR pentru GHEORGHE NICHITA

Intrebat ce probe concrete are privind presupusele intalniri ale lui NICHITA cu martori, avocatul a precizat ca are “informatii despre aceste intalniri, nu fotografii”.

Primarul suspendat a Iasiului GHEORGHE NICHITA s-a prezentat vineri la DNA pentru prelungirea masurii controlului judiciar, iar totodata procurorii i-au adus la cunostinta ca in cazul sau s-a facut o extindere a umaririi penale.

 Sursa foto realitatea