NICHITA, solidar cu ADOMNITEI: Imi pare rau pentru ceea ce i se intampla, sper sa SCAPE

Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, a spus, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), ca ii pare rau pentru situatia in care se afla presedintele CJ Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI, retinut de procurorii DNA, si ca spera sa fie eliberat cat mai repede.

GHEORGHE NICHITA a facut aceasta afirmatie dupa terminarea procesului in care procurorii anticoruptie au contestat decizia Tribunalului Bucuresti, prin care s-a dispus cercetarea edilului sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii care nu sunt destinate publicitatii.

Imi pare foarte rau pentru ceea ce i se intampla domnului ADOMNITEI ii tin pumnii si sper sa fie eliberat cat mai repede”, a spus NICHITA.

CITESTE SI: CRISTIAN ADOMNITEI are emotii! Presedintele CJ IASI afla daca va fi ARESTAT PREVENTIV

Primarul a facut referire la faptul ca seful Consiliului Judetean Iasi, CRISTIAN ADOMNITEI, retinut de DNA, joi seara, este acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual, dupa ce le-ar fi ajutat pe Teodora Jinga si Carmen Irimescu, angajate ale CJ, in functiile de sef serviciu, sa acopere nereguli privind un contract pentru tiparirea de materiale de promovare a judetului.

Primarul Iasului a mai spus, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca fosta sa sotie ii este o foarte buna prietena.

“Sa stiti ca sotia mea imi este o prietena foarte buna si in tot timpul i-am spus ca este sotia mea“, a precizat NICHITA.

CITESTE SI:  GHEORGHE NICHITA s-a AUTOSUSPENDAT din toate functiile detinute in PSD

 Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, cercetat de DNA, a anuntat, joi, ca se autosuspenda din functia de vicepresedinte al PSD la nivel national, cat si din cea de presedinte al organizatiei judetene Iasi a partidului, spunand ca a luat decizia in urma unei discutii cu liderul PSD VICTOR PONTA.

Sursa foto www.realitatea.net