Nick Cordero a murit, la 41 de ani, din cauza coronavirusului. Actorul s-a luptat pentru viața sa timp de 95 de zile

Nick Cordero a murit, duminică, la vârsta de 41 de ani din cauza infecției cu noul coronavirus. Cunoscutul actor american s-a luptat pentru viața sa timp de 95 de zile, pe parcursul spitalizării, lui Nick Cordero fiindu-i amputat un picior din cauza complicațiilor bolii și a septicemiei.

Nick Cordero a suferit și alte complicații: mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, traheostomie și un implant de stimulator cardiac temporar. Soția sa spus cum COVID-19 i-a afectat foarte grav plămânii care arătau ca ai unui om care a fumat 50 de ani și, probabil ar fi avut nevoie de un dublu transplant.

„Dumnezeu are acum încă un înger. Iubitul meu soț a murit în această dimineață. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit și care s-a rugat pentru el”, a scris Amanda Kloots, duminică seară, pe Instagram, potrivit CNN.

Nick Cordero a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul „Bullets Over Broadway”. Pentru acest rol a primit premiul „World Theater and Outer Critics Circle Award”. El a mai jucat în piesa de teatru „Waitress” și în musicalul „A Bronx Tale”. De asemenea, a apărut și pe micul ecran în mai multe episoade din „Blue Bloods”, „Law & Order: Special Victims Unit” și „Lilyhammer”.

Sursa foto: billboard