Nicki Minaj a rămas cu sânii pe afară la un concert! Foto în articol

Nicki Minaj este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică rap. Drept dovadă stau milioanele de fani din lumea întreagă, dar şi milioanele de dolari din conturi. Pe lângă calităţile vocale, Nicki este renumită şi pentru formele sale voluptuoase şi show-urile explozive.

Un show incendiar a făcut şi zilele trecute, în Philadelphia, pe scena de la festivalul „Made In America”, scrie Daily Mail. Rapperiţa de 35 de ani s-a dezlănţuit în timpul concertului, iar costumul mult prea deocheat i-a dat de furcă. La un moment dat, Nicki a rămas cu sânii pe afară în timp ce dansa lasciv.

Citește și: NICKI MINAJ ACUZATĂ DE FOSTUL IUBIT CA L-A ÎNJUNGHIAT. CUM A REACȚIONAT CÂNTĂREAȚA

Ce-i drept, fanii n-au rămas cu gura căscată şi asta pentru că Nicki nu e deloc pudică şi a apărut în zeci de pictoriale şi videoclipuri mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, însă s-au bucurat de privelişte preţ de câteva secunde. Cântăreaţa este renumită pentru ţinutele sumare pe care le poartă pe scenă.

Ca o adevărată profesionistă, Nicki a trecut rapid peste incident şi şi-a acoperit sânii cu părul ei lung, apoi şi-a aranjat costumul între două mişcări de dans. Mai mult, a şi glumit cu fanii spunând că publicul i-a văzut sânii de vreo 50 de ori în aceea zi.

Nicki Minaj are o comunitate impresionantă de fani pe conturile de socializare. Nu mai puţin de 91 de milioane de internauţii o urmăresc pe Instagram, iar cântăreaţa are grijă să posteze zilnic imagini sexy.

Sursa traducere: click.ro