NICOLAE BADEA revine in forta in LIGA I. Afla ce echipa a preluat fostul actionar dinamovist

Surpriza in Liga 1, acolo unde unul dintre cei mai cunoscuti patroni a revenit in fruntea unei noi echipe. NICOLAE BADEA, cel care a fost ani la rand “vioara intai” de la DINAMO BUCURESTI, este omul care conduce mai nou clubul CONCORDIA CHIAJNA, informeaza SportNews.

Apropiatii lui NICOLAE BADEA sustin ca toate schimbarile care au avut loc la gruparea ilfoveana in ultimele luni sunt “opera” fostului sef de la Dinamo.

CITESTE SI: FC DINAMO a intrat OFICIAL in procedura de REORGANIZARE

“Badea are din nou echipa in Liga 1. El decide tot la Chiajna! L-a pus pe Cristi Tanase, care a intrat in fotbal la Dinamo II, ca sef la Concordia. L-a adus si pe Dumitru Mihalache (n.r. – Meche), consilier tehnic. Ia intrebati-l pe Narcis Raducan de ce n-a mai rezistat acolo. Badea decide tot”, au spus prietenii lui Badea, conform sursei citate.

CONCORDIA CHIAJNA se afla pe o pozitie retrogradabila la finalul turului de campionat, insa la numai un punct in spatele primului loc ce asigura mentinerea in Liga 1. 

CITESTE SI: CUPA LIGII: DINAMO a invins UNIVERSITATEA CLUJ cu scorul de 3-2 si s-a calificat in SEMIFINALELE competitiei 

Sursa foto: sport.ro