NICOLAE BANICIOIU: PSD este intr-un moment de BILANT, de evaluare a performantelor si de REPOZITIONARE

PSD este intr-un moment de BILANT, de evaluare a performantelor si de repozitionare pentru viitor, sustine ministrul Sanatatii, NICOLAE BANICIOIU.

“Cu totii am luptat pentru ca regimul tiranic al lui Basescu sa fie indepartat de la putere, iar cetatenii Romaniei au simtit in propriul buzunar, in viata de zi cu zi, ca se poate face si altfel de politica decat cu tipete, intimidari, taieri de salarii si pensii, distrugerea economiei. Impreuna, am aratat ca o echipa unita poate avea succes, poate recapata increderea populatiei, poate aloca banii veniti din economie, nu catre o camarila politica, care si-a batut joc de tot ce este sfant in tara asta, ci pentru salarii mai bune in invatamant, sanatate, pentru cresterea conditiilor din spitale, cat si pentru scaderea TVA la alimente. Impreuna am aratat ca se poate!”, le-a transmis NIICOLAE BANICIOIU participantilor la CONGRESUL EXTRAORDINAR al partidului de duminica.

CITESTE SI: SERGHEI STANISEV LA CONGRESUL PSD: PSE VA ESTE ALATURI SI VA VOM SPRIJINI SI IN ALEGERILE URMATOARE

NICOLAE BANICIOIU a admis PSD a facut si GRESELI si a subliniat ca este nevoie ca partidul sa se modernizeze, sa se reaseze ideologic si sa isi dezvolte parteneriatul cu cetatenii.

“Cel mai important este ca impreuna sa aratam cetatenilor Romaniei — tineri, intelectuali, pensionari, muncitori, studenti, Diasporei romane si celor care ne reprezinta peste mari si tari — ca PSD a rupt legaturile cu trecutul si este singura forta politica responsabila, capabila sa asigure progresul si modernizarea Romaniei! Pentru prima oara in istorie, presedintele partidului, LIVIU DRAGNEA, a fost ales de toti cei care cred in valorile social-democrate. In jurul acestuia, trebuie sa construim echipa viitorului! (…) PSD este un partid al celor multi, al celor cinstiti si muncitori, nu al unora pe care presa i-a botezat baroni! Sa construim impreuna un partid modern, echilibrat ideologic, demn sa duca Romania pe drumul modernizarii, intr-o Europa puternica, a cetatenilor, din care sa fim mandri ca facem parte”, a spus NICOLAE BANICIOIU.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: DUPA TERMINAREA MANDATULUI, VREAU SA MA IMPLIC INTR-O DEZBATERE IDEOLOGICA LEGATA DE PARTID

In calitatea de candidat la functia de vicepresedinte al PSD, el a declarat ca va conta pe votul fiecarui membru, fata de care va arata “onestitate, prietenie si respect”.

Sursa foto: adevarul