Nicolae Cristescu: “Actele au fost redactate, maine semnam!”

Ziua de maine, luni, ar putea reprezenta sfarsitul telenovelei preluarii clubului Rapid, George Copos si Nicolae Cristescu urmand sa parafeze documentele care sa certifice aceasta tranzactie.

Luni se anunta o zi importanta pentru clubul Rapid, formatia giulesteana urmand ca, daca nimic neprevazut nu se va mai intampla, sa aiba un nou patron incepand de maine. Este vorba de Nicolae Cristescu, cel care negociaza de cateva saptamani cu George Copos preluarea clubului alb-visiniu.

“Gata, mai ramane un singur lucru de facut. Actele au fost redactate de avocati si luni ne intalnim sa semnam. Pana nu parafam actele, orice se poate intampla, dar daca fiecare dintre noi respecta ce am promis, nu vad ce ne-ar mai putea bloca”, a declarat viitorul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu, pentru televiziunea DigiSport.

Astfel, incepand de maine, cand va avea loc si reunirea echipei, Rapidul ar putea schimba patronul si isi poate face planuri de viitor. Marian Rada, tehniciannul giulestenilor, i-a chemat pe jucatori la antrenamente cu doua saptamani inaintea datei programate initial, astfel incat vehiculata decizie conform careia clubul va fi reprimit in Liga I, sa nu ii ia prin surprindere.

Sursa foto: prosport.ro