Nicolae Cristescu anunta, din nou, vanzarea Rapidului: Joi se face

Nicolae Cristescu (foto), unul dintre cei doi investitori de la Rapid Bucuresti, a anuntat, marti, ca el si Adrian Zamfir sunt la o distanta de numai doua zile de a bate palma cu un nou investitor. Cristescu a mai spus ca noul patron al giulestenilor isi doreste sa duca echipa bucuresteana in cupele europene, informeaza Sportro.

“Suntem foarte aproape sa cedam actiunile unui investitor. Este unul singur, dar are in spate un grup. Sint oameni seriosi, este vorba despre o persoana noua in lumea fotbalului, serioasa si apreciez mult simpatia lor fata de Rapid. Pina joi sper sa se rezolve. Am ajuns la un acord, nu mai este nimic de facut, doar de semnat. Asta este prima incercare a investitorului de cumpara Rapidul. Eu voi ramine in continuare aproape de Rapid. Acesta doreste ca de la anul sa se lupte la cupele europene”, a declarat Cristescu la Sportro.

Citeste si: Rapid Bucuresti ar putea avea un nou proprietar. Afla despre cine este vorba 

“Ma deranjeaza cand aud ca domnul Moldovan a declarat ca Rapidul este un mort viu. Tin sa ii amintesc ca acest mort viu este de doua saptamani in Antalya si este cazat la un hotel de cinci stele. Mortul si-a primit salariul pe decembrie, pe ianuarie, noi am reinviat acel mort. Rapidul era desfiintat in luna mai, stim in ce ne-am bagat, am reusit in mare parte sa il repunem pe picioare. Noi am achitat salarii astronomice, daca plateam din iulie salariile, de cand am venit noi, astazi eram la zi. Nicolae Manea cand a venit aici a zis ca-i parfum la noi, fata de ce era la Brasov”, a explicat Cristescu la acelasi post de televiziune.

In conditiile in care, tranzactia se va face, Rapid isi va schimba patronii pentru a doua oara in mai putin de un an calendaristic.

Sursa foto: prosport.ro